Everyone is unique, different and amazing !

(buiten) spelen op ‘t Kandinsky


Kandinsky College Nijmegen

Leuk ! 15 jaar geleden was ik daar ook om foto’s te maken. Volgende week weer. Heel veel zin in !

the winning team Groenlinks Arnhem

Portretten Groenlinks ArnhemCathelijne Bouwkamp, Mark Coenders, Cyriel Prinsen, Marie-​José Navis, Maud Dolsma, Tülay Gemici, Muriël Simonis, Joël van der Loo, Wilma van Loon en Özgür Dayioglu

HA ! Mooie week : het hele winning team van Groenlinks Arnhem heb ik voor mijn lens gehad ! Nice ;-) Van Harte Cathelijne, Mark, Cyriel, Marie-​José, Maud, Tülay, Muriël, Joël, Wilma en Özgür !

Lucy

Kadootje voor mijn jarige buurman ! Dit is Lucy, die de frikandellen van je bord jat als je niet uitkijkt en na deze fotosessie ingeschreven kan worden bij een hondenmodellenburo vanwege onverwachte fotogenieke kwaliteiten.

Lucy

true

When I have a camera in my hand, I know no fear”

Alfred Eisenstaedt

Verlenging t/m 24 jan. tentoonstelling I ♥ India

Green Chai [Bundi, India]

t/m zondag 24 januari verlengd : de tentoonstelling van mijn India foto’s . Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kun je de expositie nog bezoeken. Op deze dagen is Galerie De Buytensael geopend van 12.30 — 17.30 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag is de galerie gesloten.

Galerie De Buytensael ligt tegenover het Museum voor Moderne Kunsten aan de Utrechteweg 74 in Arnhem. Vlakbij Arnhem Centraal.

fototentoonstelling vanaf 2 jan. 2016 — I ♥ India

Afgelopen zomer was ik in India. Ik heb rondgereisd en heel veel foto’s gemaakt in Jodhpur en Jaisalmer, Jaipur, Pushkar, Orchha, Ajmer, Khajuraho, Agra, Bundi, Varanasi en Delhi. Ik hou van India, India is bijzonder. Absoluut uniek. Het zijn de mensen, de Indiërs zelf, maar ook : de kleuren, de geuren, de heilige koeien en alle andere dieren overal, het verrukkelijke eten, de specerijen, de stromende regen die de straten in een mum van tijd in modderpoelen veranderd, de hete zon die alles weer gauw opdroogd, het Indiase alles-​in-​één-​knikje (een soort ja+née tegelijk,) de bureaucratie, enzovoorts.

Een selectie van ruim 30 foto’s hangt nu in galerie De Buytensael. Als een lange gekleurde slinger beelden tussen de voornamelijk Afrikaanse maskers en objecten. Beneden, boven, in het trappenhuis en in de hal. Ze hangen prachtig ! Ik ben er trots op en nodig iedereen uit ze te komen bekijken !

Van zaterdag 2 januari t/m zondag 10 januari 2016 is de galerie elke dag geopend van 12.30 tot 17.30 uur. Na 10 januari is de tentoonstelling ook nog te bezoeken, maar dan alleen op afspraak.

Galerie De Buytensael ligt tegenover het Museum voor Moderne Kunsten aan de Utrechteweg 74 in Arnhem. Vlakbij Arnhem Centraal.

Up ↑